Vánoční výstava a dražba výrobků

Výstava a dny otevřených dveří NZDM DoPatra probíhaly ve dnech od 17. 12. do 20. 12. 2018 a k vidění byly vánoční výrobky uživatelů a základní informace o klubu. Kdo měl zájem, mohl si vyslechnout krátké povídání o klubu a zeptat se na to, co ho zajímá. Z vystavovaných výrobků nejvíce zaujal obraz na kobercové zdi a menší obrázky z bavlnek či vánoční skřítci v nejrůznějších provedení. Všichni příchozí měli také možnost zapojit se do připravené vánoční dílny, ve které si mohli vyrobit andělské vánoční přání. Výstavy se zúčastnilo několik tříd ze všech třech základních škol v Novém Bydžově, dále školní družiny a děti z mateřské školy.

Návštěvníků bylo zhruba 300 a my jsme rádi, že výstava měla úspěch a líbila se.

          

Poslední klub v roce proběhl 20. 12., což byl čtvrtek, ale výjimečně bylo otevřeno jak pro uživatele klubu Čas, tak i pro Čásek. Tento den nebyl jen tak ledajaký, konala se totiž Dražba výrobků. Dražby se nás nezúčastnilo mnoho, protože mnozí byli doma, aby pomohli doma s přípravou Vánoc nebo na poslední chvíli sháněli dárky. Každý, kdo přišel do klubu, dostal své klubové penízky patráčky, dle počtů kontaktů v tomto roce, za které si mohl „nakoupit“ výrobky. Odpoledne jsme završili promítáním vánočního filmu.

Tento poslední den se nám líbil a všichni jsme odešli spokojeni s malými dárečky pro příbuzné či kamarády nebo drobnou vánoční dekorací.